Tatkala dunia memberi seribu alasan untuk kita menangis.. tunjukkanlah bahwa kita punya 1 juta alasan untuk tersenyum . ketika dunia memberi 1000 alasan untuk kita mengeluh. tunjukkanlah bahwa kita punya 1 juta alasan untuk brsyukur..

Khamis, 20 Oktober 2016

Tips Majukan Business Dari Lydiaa Beauty

Biarlahh setinggi EIFFEL TOWER pun keinginan korang tuh ,  In shaa Allah akan tercapai ! Yang penting ,, Ada usaha , Adalah Hasilnyaaa πŸŒΉπŸ˜˜πŸ‘ŒπŸ»
.

Kita updated bukan sebab kita nak menunjuk , tapi kita nak bagitahu , tak mustahil untuk semua orang memiliki apa yang korang inginNi 😊

Ni Antara Tips yang hakak boleh share sebab ramai yang PM,Ws,Chat :-

.

 (1) Usaha , Doa , Tawakal 😊

.

(2) Senangkan Hati Mak Ayah korang dulu , baru senang rezeki tu nak Masuk 😊

.

(3) Sedekah lahh , walaupun Seringgit sehari 😊

.

(4) Bantulahh ahli keluarga korang dulu , barulah bantu orang lain yang memerlukan 😊

.

(5) Solat Dhuha 😊 kalau payah sangat nak buat tiap hari pun , buat lahh seminggu sekali 🌹 at least awak buat geng ! 

.

(6) kalau tak lalu nak buat solat dhuha pun , bangun awal sikit time nak solat subuh tu . buat solat sunat 2 rakaat sebelum solat subuh 😘

.

(7) Rajinkan diri bagi lebih , baru lah hasil nya pun lebihh 😊

.

(8) Amalkan ayat ni setiap habis solat ! 

🌹 SubahannAllah 33x
🌹 Alhamdulillah 33x
🌹 Allahhuakbar 33x 
🌹 Inna Haza laridzkuna Malahu Minnafaad 33x

.

(9) Nak apa sekali pun , jangan sesekali berharap kat Mak Ayah korang ! Usaha sendiri ! Baru nikmat bila dapat ape yang korang ingginkan tuh ! Bak kata orang , pergggggh πŸ˜† cayalahh ! 

.

(10) bila dah dapat tuh , Jangan lahh lupa share-share kat hakak yaaa πŸ˜†πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜†

.

Biarlahh setinggi Eiffel Tour sekali pun keinginan korang tuh ,  In shaa Allah akan tercapai ! Yang penting ,, Ada usaha , Adalah Hasilnyaaa πŸŒΉπŸ˜˜πŸ‘ŒπŸ»

.

Dah nnt hakak share Pengalaman hakak time G europe pula ya . Yang mana DM,WS,Chat yang ai tak reply tuh , bukan sombong ke apa ! Orang tengah bercuti kan , Faham-Faham lah kan  . Btw , Maaf ye saya tak reply πŸ™

.

Okaylahh , tuh je tips yang hakak share . Nanti hakak payung tips lain ehh 😊

#LydiaaBeautyKongsiTips
#LydiaSahajeLar

awak nieyy chumil lhaa sayang :)suke , sile like yea sayang :)

Tiada ulasan: